Welkom op de Genealogische website van Jaap van der Veld

Op deze website vindt u genealogische gegevens van de families   Van der Veld – Zevenhek – Korevaart  -  Wezemer  - Matthijsse – Hanse – Arnold en Buijze , de voorouders en aanverwanten van mijn vrouw en mijzelf .

Het  betreft genealogische gegevens in de vorm van een genealogie  (7 stuks), parenteel (2 stuks) en  een kwartierstaat (8 stuks).

 Voor deze website zijn twee parentelen beschikbaar, n.l de parenteel van Anna van der Veld en Jacob Harel en de parenteel van Arij Korevaar en Annetje Spek (hun kinderen vestigen zich op Voorne en Putten)

 

Verder kunt op deze website de Burgelijk Stand van Rockanje vanaf 1812 tot 1902 vinden. Deze website kunt u ook vinden op de Stamboomstartkabel.

In Allerhands kunt u allerlei onderwerpen vinden die betrekking hebben op een gezinslid van een van onze voorouders, dit kan een beroep, plaats of een bijzondere gebeurtenis zijn. Voorbeelden zijn VOC, steden en dorpen, enz.

Dus mocht u iets bekends zien, aanvullingen (foto’s en anekdotes zijn zeer welkom) of opmerkingen hierover hebben, dan hoor ik dit graag. Of als u gewoon uit interesse deze info doorleest mij een email stuurt.

Mocht u in één van deze genealogieën voorkomen en u heeft daar bezwaar tegen, laat het mij dan weten dan zal ik op basis van de wet op de privacy de gegevens aanpassen. Een email sturen is voldoende.

Deze website zit nog in de opbouwfase, omdat alles nog niet digitaal is verwerkt.

Extra dank ben ik verschuldigd aan:

·         Fred Koorevaar, Alpen aan de Rijn; Stamboomonderzoek Corevaar uit de Alblasserwaard.

·         Dhr. C.D. Compaan, Weesp: voor enige stamboomgegevens van de familie Zevenhek.

·         Dhr. L.L. Helmus, Hilversum: voor enige stamboomgegevens van de familie Matthijsse. 

·         Dhr. L.J. Arnold, Gendringen: voor de stamboomgegevens van de familie Arnold, met name de
    Brabantse tak.

·         Dhr. G.J. Lamers, Leiderdorp; Stamboomonderzoek van de Zierikzeese familie Buijze
   
Dhr. J. Huigens, Sirjansland ; Stamboomonderzoek van de Zeeuwse familie Hanse

 

Met vriendelijke groet,

Jaap van der Veld